Over ons

In 2002 opende Lido Woondecor haar deuren aan de Imkerstraat 22 (hoek Zevenkampse Ring). Destijds opgestart als familiebedrijf; Ed en Anita van Doorn, samen met haar broer John van Limburg. Nadat John overleed in 2006, besloten Ed en Anita Lido Woondecor samen voort te zetten.

Alles is bij ons in eigen beheer. Persoonlijke service staat voorop en is daarom ook 1 van de sterke punten van Lido Woondecor. Zo gaan Ed en Marc zelf naar de klanten toe om gratis op te meten. Bovendien is het leggen van Tapijt en Vinyl, en het ophangen van Binnenzonwering en Gordijnen, geheel kosteloos.
En wilt u graag iets nieuws uitzoeken in de winkel, maar bent u slecht ter been? Geen probleem; ook dan komen we bij u thuis langs met de Stalen, zodat u dit op het gemak kunt uitzoeken.

Bij Lido Woondecor kan iedereen terecht voor Vloerbedekking, Gordijnen en Binnenzonwering. Tevens zijn we gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Dit zijn kunststof stroken die verlijmd kunnen worden op een betonnen ondergrond. Zo zijn de Visgraat en Betonlook PVC zeer populair in de zomer van 2019. Anita, Conny en Mariƫlle helpen u graag een keuze te maken uit de vele mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *